Arjen Lubach

De zomer komt eraan en meestal betekend dit dat er een heleboel zomerhits aankomen. Ook komiek en presentator Arjen Lubach gaat hier dit jaar in mee. Samen met zangeres MEROL schreef hij een een zomerhit die coronaproof is. Hoe dit uitpakt was te zien in de laatste aflevering van Zondag met Lubach. De zomerhit werd hier geheel onverwacht gepresenteerd om vervolgens grote indruk op het publiek thuis te maken. Wordt dit de hit van heel de zomer?

Arjen Lubach zingt zomerhit

De nieuwe hit heet ‘ik **** je op afstand’. Met het nummer wordt een nieuwe hit neergezet die in lijn staat met andere hits van Arjen Lubach. Denk bijvoorbeeld aan een nummer waarin Arjen Lubach zingt hoe hij beter in bed is dan Thiery Baudett. De nieuwe hit is wederom een parody hit en ook deze keer slaat hij weer aan bij het grote publiek. Geheel toepasselijk voor de afstand die we nu tot anderen moeten nemen, is de hele videoclip eronder via twee mobieltjes opgenomen en door elkaar heen gemonteerd. Dit is uiteindelijk gemonteerd tot één video.

Hieronder vind je het nummer zelf terug:

Wederom een hit voor Arjen Lubach

Het nummer wordt goed ontvangen. Dat blijkt wel uit de reactie: ‘met afstand het beste Coronanummer.” Er wordt aangegeven dat Arjen Lubach elke keer weer een nieuw nummer heeft om mensen omver te blazen. Door velen wordt lof geuit naar het hele team achter Zondag met Lubach, die ook nu grappige items weten neer te zetten in tijden dat er geen publiek bij de uitzending aanwezig mag zijn. Velen hopen dat hij nog meer van dit soort nummers maakt. “Als alle BN’rs dit soort dingen zouden maken i.p.v valse liedjes zingen is Nederland weer een stukje mooier geworden…” Het zou niet gek zijn als Lubach nog meer liedjes schrijft.

Arjen Lubach maakt wel vaker van dit soort nummers. Eerder maakt hij nog een nummer waarin hij zong beter in bed te zijn politicus Thiery Baudett. In deze parodie zou hij een wilde nacht beleven met de ex van de politicus. Eerder werd het een grote hit die ruim 1,4 miljoen keer op YouTube is bekeken. Ook op Spotify wist het nummer nog eens 1,65 miljoen luisteraars te trekken. Die hit werd beloond. Zo is Arjen Lubach door dit nummer genomineerd voor een Annie M.G. Schhmidtprijs.

Geliefd onder het publiek

Arjen Lubach is erg geliefd onder het publiek. In deze coronatijd weet hij zelfs vanaf een zolderkamer nog mensen te boeien. Laatst wist hij nog een record neer te zetten met een op zolder gemonteerde video. De uitzending trok miljoenen kijkers. Voor Zondag met Lubach is het de eerste keer dat ze de grens van twee miljoen kijkers hebben overschreden. Hun vorige record stond op ruim 1,9 miljoen kijkers, deze werd vorige maand al behaald.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending terugkijken via YouTube. Ondertussen is dit al het 11e seizoen van Zondag met Lubach.

Bericht Arjen Lubach bracht zondag de coronaproof zomerhit ‘ik **** je op afstand’ is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Bronnen link