Danny op Straat bespreekt de heftige gezinsmoord in Etten-leur met beelden drama 1

Danny Ghosens reed in het televisieprogramma Danny op Straat mee met een politieteam. Tijdens de uitzending blijkt er een heftige gezinsmoord te zijn gepleegd in Etten Leur. Dit levert heftige beelden op toen donderdagavond het politiewerk rondom de gezinsmoord werden gedeeld. Tijdens de gezinsmoord kwamen een moeder, oma en twee kinderen om het leven.

Heftige gezinsmoord Danny op Straat

Eerst werd er gesproken over één stoffelijk overschot en later over misschien wel vier of vijf. De brandweer rijd ook mee. In de aflevering is te zien hoe politieagenten met getrokken wapens en mondkapjes tegen de corona op, de woning binnengaan. Al snel blijkt dat het er binnen heftig aan toe is gegaan. Een agent laat weten dat er iets is gezien, wat niemand zou willen zien. In de uitzending is ook niet te zien wat er in de woning afspeelde en alles wordt van een gepaste afstand gefilmd.

Van tevoren had presentator Danny Ghosen niet kunnen voorspellen dat het zo een heftige dag zou worden. Waar het begon met een heftige achtervolging, moest er plots worden geschakeld naar een melding dat er niet één maar vier stoffelijke overschotten in een woningen aan de Dassebrucht zouden liggen. Ghosen weet duidelijk niet wat hem overkomt: ‘holy shit!’ Als de agenten bij het huis aankomen is nog onduidelijk of de schutter nog in het huis is, of op de vlucht is geslagen.

Heftige afleveringen

Op de beelden in Danny op Straat wordt niet getoond wat er binnen te zien is. Toch is er via de portofoon wel duidelijk wat er binnen wordt aangetroffen. De verdachte in de zaak, Onur K. (33) is al gevlucht. “Dit wel niemand zien”, wordt door een agent benadrukt. ” Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je. Dit zijn meldingen die je meeneemt naar huis en echt indruk op je maken.” Uiteindelijk moet de politie het nieuws nog uitleggen aan een man die aan komt rennen om polshoogte te nemen.

Een hele reportage van de gebeurtenissen was gisteren in Danny op Straat te zien. Dit programma draait elke week om 21:05 op NPO2. Eerder kondigde Danny Ghosen via twitter al aan dat dit een heftige aflevering zou worden. Bij kijkers krijgt het programma lovende kritieken: “je reportages zijn rauw, écht en ingrijpend. Hopelijk krijgt ‘Danny op straat’ een vervolg, maar dan langere zendtijd. Ik heb het al eens eerder geroepen.. jij bent de Louis Theroux van de lage landen. Succes, maar ook sterkte het maken van je aankomende reportages!

Er wordt duidelijk gemaakt dat mensen respect hebben dat journalisten en cameramannen dit soort items draaien. Ook wordt er respect getoond voor de agenten die de woning moesten inspecteren. Danny Ghosen neemt in zijn uitzendingen de nodige risico’s. In zijn programma doet hij verslag van de moeilijk toegankelijke plekken en groepen van Nederland. Door deze mensen met een open vizier tegemoet te treden, komt hij problemen in wijken onder ogen. Dit was wel een heel heftig probleem in de wijk. Niet elke aflevering gaat er zo heftig aan toe.

Bericht Danny op Straat bespreekt de heftige gezinsmoord in Etten-leur met beelden drama is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Lees Meer via deze link