Dit is de gratis Pathé Thuis film van vandaag: Chef 1

Pathé Thuis biedt elke dag gratis een film aan. Hierdoor is het één van de vele bedrijven die tijdens deze coronacrisis mensen thuis tegemoet komt door dingen gratis aan te bieden. Dit doet Pathé door elke dag een code op haar sociale media te delen waardoor mensen die dag een gratis film kunnen kijken. Vandaag is het ook weer tijd voor een film, dus pak de popcorn er maar bij!

Dit artikel wordt geüpdatet aan de hand van de film die op dat moment te zien is. Zo ben je heel de maand april in ieder geval zeker dat je op de hoogte bent de laatste film te zien. De codes worden gedeeld op de sociale media van Pathé Thuis, maar je vind ze ook hieronder netjes terug. Tevens heb je een overzicht van alle films.

9 april Pathe Thuis film Chef

Vandaag kan iedereen via Pathé Thuis de film Chef kijken. Dit is een komedie-en dramafilm die al een flinke tijd terug in de bioscopen draaide. De film wordt gedragen door bekend acteur Jon Favreau en Modern Family-actrice Sofía Vergara. Jon Favreau speelt in Chef een bekende chef-kok Carl Casper, die wordt geinspireerd om een eigen voedselwagen te beginnen. Hij hoopt hiermee zijn passie voor koken en zijn levenslust terug te vinden.

Code: CHEFKADO

Hoe bekijk je gratis Pathé Thuis?

Om de gratis film te bekijken, maak je gebruik van de code die Pathé Thuis deelt. Deze moet worden ingevuld door eerst een account aan te maken in je webbrowser of via een app op je smartphone. Na het invullen van de code kun je de film t/m 23:59 binnenhalen. Wanneer een film is binnengehaald wordt de film 30 dagen op je account opgeslagen. Je kunt deze dan kijken wanneer dit jou uitkomt!

Je kunt binnen die 30 dagen de film op een tijdstip opstarten die voor jou het beste uitkomt. Na het starten moet je de film wel binnen 48 uur afkijken, anders wordt die weer uit je lijst verwijderd. Alle codes kunnen alleen worden ingevoerd op de dag dat Pathé ze uitdeelt. Die dag vermelden wij hier ook in het artikel boven de uitleg kort waar de film over gaat. Zo kun je inschatten of dit een film is die jij graag wilt zien.

Bericht Dit is de gratis Pathé Thuis film van vandaag: Chef is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Lees verder via deze link