Gezondheid Britney Spears zorgt voor nodige vraagtekens bij veel bezorgde fans 1

Fans maken zich zorgen over de gezondheid van de populaire zangeres Britney Spears (38). Dit blijkt uit reacties onder haar laatste Instagram post. Op de foto poseert Spears in een oud badpak wat, naar eigen zeggen, nog van haar oma is geweest. De laatste gaan reacties onder haar posts niet alleen over de foto’s, maar vooral over vragen die fans hebben na het bekijken van de foto’s. “Ben je wel oké?”

De kreten dat mensen zich zorgen maken zijn onder meerdere foto’s van de zangeres te zien. Britney Spears post de laatste tijd veel foto’s die op elkaar lijken. “Waar ben je mee bezig? Ben je wel oké?”, zijn reacties die de situatie rondom de bezorgdheid van fans samenvatten. Een fan reageert nog grappend: ‘oops,she did it again“, referent aan een nummer wat de zangeres ooit heeft uitgegeven. De laatste tijd worden er veel foto’s gedeeld van haarzelf haar vriend Sam Ashgari.

Eerder kreeg de zangeres al vele kritieken naar haar hoofd gesmeten omdat ze haar Instagram zou hebben bewerkt. Door de nieuwe foto’s zou ze nog nauwelijks op zichzelf lijken. Dit wekt bij fans de indruk dat de zangeres zich anders wil voordoen dan ze eigenlijk is. Mogelijk omdat er iets speelt wat ze niet aan het grote publiek wil tonen. Soms lijkt het ook alsof ze allemaal foto’s deelt die eerder al zijn gemaakt en dus op een later tijdstip dan het schieten worden gedeeld. Is dit om de schijn op te werpen dat het goed gaat, of is Britney Spears helemaal niet zo bezig met Instagram en heeft ze daarom zulke berichten erop staan?

View this post on Instagram

Red is my favorite color 👠👠👠👠 !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Mar 5, 2020 at 12:41pm PST

Onduidelijkheid door haar sociale media

Het valt zeker op dat de zangeres nu veel foto’s deelt die allemaal na elkaar zijn gemaakt. Dit is bijzonder opvallend bij foto’s die ze de afgelopen week op Instagram deelde. Sommige foto’s lijken zelfs identiek aan elkaar, op wat belichtingsveranderingen na. Normaal wordt er tijdens een fotoshoot een hele lading aan foto’s geschoten en uit die collectie wordt de beste foto gekozen. Nu lijkt het alsof heel de collectie gewoon online wordt gepubliceerd en het aan de kijkers zelf is om een beslissing te maken welke foto eigenlijk het mooist is. Soms post ze zelfs twee identieke foto’s na elkaar, wat reacties uitlokt bij haar volgers.

Naast foto’s van zichzelf deelt Britney Spears op het moment heel veel spreuken. Dit zijn teksten op een wat kale achtergrond die een bepaalde boodschap moeten uiten. Denk bijvoorbeeld aan “zelfverzekerdheid is niet ‘ze zullen mij mogen’, zelfverzekerdheid is ‘het is prima als ze dat niet doen.” De zangeres deelt meer van dit soort spreuken en ook hierdoor stellen fans zich de vraag of het wel goed met haar gaat. Gaat ze door een lastige periode heen? Wie zal het zeggen. Uiteindelijk is Britney Spears mogelijk de enige die zelf wat verheldering bij fans kan aanbrengen.

Bericht Gezondheid Britney Spears zorgt voor nodige vraagtekens bij veel bezorgde fans is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.Meer Informatie op deze website