Ink master-Ster vervolgd wegens dood YouTuber Corey La Barrie 1

YouTuber Corey La Barrie is onlangs omgekomen bij een auto-ongeluk in Los Angeles. Zelf zat hij niet aan het stuur toen het gebeurde. De auto waarvan hij passagier was, werd geschept door Ink Master-Ster Daniel Silva. Deze tatoeëerder zou tijdens het autorijden teveel hebben gedronken. Omdat de tatoeëerder Daniel Silva teveel zou hebben gedronken, komt hij voor de rechter. Daar wordt hij vervolgd wegens de dood van de YouTuber.

Youtuber Corey La Barrie verongelukt

Dit blijkt uit berichtgevingen van de entertainmentwebsite TMZ. Op het moment dat YouTuber Corey La Barrie en de bestuurder van de auto werden aangereden, kwamen ze net terug van een feestje. Het was de 25e verjaardag van La Barrie. Ze zouden zijn geschept door Daniel Silva, die teveel zou hebben gedronken en tevens veel te hard zou hebben gereden. Onder invloed van alcohol zou hij deze levensgevaarlijke situatie met dood tot gevolg hebben gecreërd. Daarom wordt hij later vervolgd.

Nadat die de controle over het stuur zou hebben verloren, reed hij de YouTuber en zijn vriend aan. De verongelukte auto raakte een verkeersbord en een boom. Daarna kwam deze tot stilstand. De bestuurder van de auto zou geen levensbedreigende verwondingen hebben opgelopen. YouTuber La Barrie zou deze tijdens het ongeluk wel hebben opgelopen. Beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis afgevoerd. Daar is de YouTuber gestorven. Daniel Silva zou zelf een gebroken heup hebben opgelopen.

Medeleven fans

Op het moment dat Daniel Silva in staat is het ziekenhuis te verlaten, zal hij worden gearresteerd. Hij zal dan worden vervolgd. Het is nog onbekend wat Daniel Silva in de toekomst te wachten staat. Het is in ieder geval duidelijk dat dit verhaal sowieso nog een staartje gaat krijgen. Ondertussen delen velen medeleven op zijn sociale media. Zo regent het lieve berichtjes ter nagedachtenis van de YouTuber.

Mijn hart is nu zo zwaar … corey was zo’n onbezorgde kerel die niet kan geloven hoe snel het leven kan veranderen. Gebeden voor zijn familie, geliefden en zijn fans. Ik ben er kapot van. Ik zal de lach voor altijd onthouden. Gelieve elke dag te koesteren, want elke dag wordt niet beloofd. Gebroken hart” en “Corey is zo zeldzaam. Het kon hem niet schelen wie je was, hij behandelde iedereen die hij ontmoette vriendelijk. Elke keer als ik hem zag, begroette hij me met de warmste glimlach en hallo, zonder twijfel. Een echt goedhartig en oprecht persoon. Ik kan dit niet geloven. Rust in vrede Corey.”

Ter nagedachtenis

De YouTuer had meer dan 340.000 volgers en was erg geliefd. Hij maakte veel verschillende video’s die anderen een lach op het gezicht bezorgde. Een van die video’s vind je hieronder terug.

Bericht Ink master-Ster vervolgd wegens dood YouTuber Corey La Barrie is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Meer Informatie op deze website