KPN en Ziggo maken diverse betaalzenders als Film1 gratis tijdens de coronacrisis 1

KPN en Ziggo kiezen ervoor om tijdens deze coronacrisis diverse betaalzenders gratis aan te bieden. Op die manier hebben klanten iets te kijken zolang ze thuis zitten voor het coronavirus. Het gaat onder andere om diverse speelfilms van Film1. Op die zender kun je heel de dag lang naar diverse speelfilms kijken.

Gratis genieten bij KPN en Ziggo

De actie loopt tot en met 13 april. Je kunt dus bijna een maand lang naar speelfilms kijken bij KPN en Ziggo. Tevens worden de zenders uit het Kids & Comedy-pakket tijdelijk gratis beschikbaar gemaakt. Handig voor alle kinderen die op het moment noodgedwongen thuis moeten blijven zitten, omdat de scholen zijn gesloten. Ziggo klanten kunnen via kanaal 13 tevens van programma’s voor kinderen genieten. Later op de dagen wordt er voor de oudere klanten gratis cabaret aangeboden.

Op het moment zijn er flink wat bedrijven die klanten vanwege het coronavirus tegemoet komen. In Italië besloot Pornhub al om alle Italianen tijdelijk gratis een premium account op de website vol porno te geven. In Nederland is er door Disney gekozen om de streamingdienst release van Frozen te vervroegen. Normaal komt een film pas op Disney+ als de films al een tijdje op blu-ray en dvd zijn. Vanaf morgen kun je al van Frozen 2 genieten, mochten de films op de betaalde zenders van KPN en Ziggo niet voldoende je aandacht grijpen.

Veel mensen thuis

Op het moment is het verzoek van de regering om zoveel mogelijk thuis te werken. Het idee is als veel mensen thuis zitten, het virus zich maar mondjesmaat maar kan verspreiden. Dit moet de druk op ziekenhuizen verkleinen. In de laatste speech van premier Mark Rutten kwam al naar voren dat mensen ‘goed op elkaar moeten letten.’ Door zo min mogelijk sociale contacten op te zoeken, wordt de kans teruggedrongen dat het griepvirus teveel mensen tegelijk ziek maakt. Naar voorspelling zal in ieder geval de helft van Nederland sowieso ziek worden. Het virus zal niet iedereen even zwaar vallen. Sommigen zullen fysiek misschien helemaal niks van merken van dit virus. Anderen kunnen er doodziek van worden.

Op het moment zitten veel kinderen thuis omdat de scholen dicht zijn. Er wordt door docenten veel nagedacht hoe lessen digitaal kunnen worden voortgezet. Tot dit allemaal vorm krijgt, moeten de ouders hun kinderen zelf vermaken. Misschien kan zo een film als Frozen 2 of een film via KPN of Ziggo in ieder geval dit een stuk makkelijker maken. Je moet ergens je tijd thuis mee doormaken.

Bericht KPN en Ziggo maken diverse betaalzenders als Film1 gratis tijdens de coronacrisis is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Meer Informatie op deze website