Nederlandse editie Bachelorette begint al snel met bekendheid Gaby Blaaser 1

Op zoek naar een leuke date? Gaby Blaaser (33) in ieder geval wel. De online bekendheid is op zoek naar haar droomman en doet dit via een Nederlandse editie van het Amerikaanse datingprogramma The Bachelorette. In het programma gaat zij samen met een hele groep vrijgezellen op reis. Uiteindelijk vallen er steeds meer mannen af en is het, het doel dat Gaby Blaaser overblijft met de man van haar dromen. Als kijker krijg je mee hoe achttien mannen Gaby Blaaser proberen te versieren in het nieuwe programma The Bachelorette op Videoland.

The Bachelorette naar Zuid-Afrika

Dit datingprogramma volgt achttien mannen en Gaby Blaaser tijdens een reis door Zuid-Afrika. Voordat de show begon, konden avontuurlijke mannen zich opgeven voor het programma. Uit de grote groep aanmeldingen is een selectie gemaakt van mannen die volgens de programmamakers het beste in de smaak zouden kunnen vallen bij online celibrity Gaby Blaaser. Elke aflevering leert zij meer over haar toekomstige droomman kennen en wordt duidelijker wie dit is, doordat er mensen afvallen tijdens een zogenaamde ‘rozenceremonie.’

The Bachelorette is een datingprogramma wat oorspronkelijk uit Amerika komt. Het is bijzonder dat Videoland dit concept nu overneemt. Al jaren wordt het in elf landen opgepakt, binnen Nederland heeft het nog vele jaren geduurd voordat er een Nederlandse editie op de markt kwam. Eerder is het programma buiten Amerika ook al uitgebreid getest binnen A ustralië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Roemenië, Zweden en Zwitserland. De Nederlandse versie moet wat romantischer worden gemaakt door de zoetsappige presentatie van Nederlandse televisiepresentator en model Rick Brandsteder.

Kan een waar succes worden

De tegenhanger van de Bachelorette is de Bachelor. Hiervan zijn eerder wel diverse seizoenen gemaakt die ook binnen Nederland zijn uitgezonden. Het is daarentegen alweer drie jaar geleden sinds dit programma op Net5 nieuw werd uitgezonden. Anders dan The Bachelorette ligt de focus van The Bachelor op de man. Het datingprogramma heeft één man centraal staan die dan met een flinke groep dames op pad gaat om er uiteindelijk éen uit te kiezen. The Bachelorette draait de rollen om. Mannen moeten het hart van een vrouw winnen in deze serie.

Deze editie wordt gedragen door Gaby Blaaser. Zij is voornamelijk bekend door haar Instagram. Hierop plaatst ze regelmatig foto’s waarop vele vrijgezellen mannen dan ook veel positieve reacties op achterlaten. Veel van haar 311.700 volgers vinden haar knap, blijkt wel uit de reacties onder haar foto’s. Ondanks alle aandacht die ze via sociale media krijgt, is het haar nog niet gelukt de juiste man te vinden. The Bachelorette op de streamingdienst Videoland moet hier binnen korte tijd wel verandering in brengen. Blaaser had eerder relaties met Jim Bakkum, dj Quintino en Temptation Island-verleider Jaimy Dorenbosch.

De eerste uitzending is een dubbele aflevering en is te zien op Videoland. De afleveringen worden vanaf 20 mei wekelijks aangevuld.

Bericht Nederlandse editie Bachelorette begint al snel met bekendheid Gaby Blaaser is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Originele bron link