Nieuwe LuckyTV presenteert hijgerige man aan prinses Amalia 1

Grappenmaker Sander van de Pavert heeft toch een vrij dagje ingeleverd om de nodige grappen te maken. Dit keer nam hij met LuckyTV beeld van een videobellende Amalia om zijn grap te maken. Door dit beeld zodanig te manipuleren lijkt het alsof prinses Amalia een hijgerige vieze man aan de lijn heeft. In Jinek gaf de maker al aan dat het te mooi was om het beeldmateriaal te laten liggen. Daarom maakte hij deze sketch over de koninklijke familie die in aanraking komt met de plat Hagenese ‘Willy’, die dubieuze bedoelingen lijkt te hebben.

LuckyTV neemt Amalia in de maling

Sander van de Pavert werd oorspronkelijk bij Jinek uitgenodigd om over Koningsdag te praten. De grappenmaker had daarentegen helemaal geen zin in een saai gesprek en daarom bereidde hij iets voor. Als verrassing voor de kijkers, presenteerde hij een nieuwe ‘Willy’ die toch wel eventjes de jonge Amalia via een videobelgesprek wilde versieren. Het filmpje werd door hem gemaakt omdat het veel te moeilijk werd om af te kicken van zijn jaarlijkse items rondom Koningsdag. De afgelopen jaren was hij altijd in de weer om voor De Wereld Draait Door een grappige video te maken. Daarvoor stond uren de televisie aan om aantekeningen te maken en in te schatten welke fragmenten een grappig element hadden.

De video gaat over Amalia die zogenaamd een zeer dubieuze man aan de lijn krijgt. Dit item speelt in op videogesprekken die Amalia en haar moeder voerden. Het gesprek werd oorspronkelijk gevoerd met paardrijkampioen Anky van Grunsven, maar Anky is volledig uit het verhaal geknipt. Anky maakt plaats voor een hijgerige man met dubieuze bedoelingen. De man wil Amalia een beetje ‘opvrolijken’, maar gaat niet verder als blijkt dat haar moeder ook in de call aanwezig is. Dan script grappenmaker Sander van de Pavert het zo dat de man abrupt het gesprek beëindigd en dus ook de sketch over de koninklijke familie eindigt. De man in het item komt erg vies over.

Hijgende man ontmoet Amalia

Het item begint met een Amalia die vraagt hoe het met de videobeller gaat. ‘Matig’ wordt er al snel geantwoord. ‘Maar misschien kan jij mij wat opvrolijken.’ We zien een lachende Amalia heel gefascineerd naar het scherm kijken. Dan springt de moeder in beeld. ‘Hallo, ik ben je moeder’. Voordat de koningin meer kan zeggen, wordt het gesprek opgehangen en gaan we naar de volgende sketch waarin Willem Alexander en Paul van Vliet in de maling worden genomen.

Er werd ook een tweede gesprek gemanipuleerd. Zo werd het gesprek met caberatier Paul van Vliet zodanig veranderd dat de koningin weinig zin leek te hebben om naar zijn verhaal te luisteren. ,,Heel veel succes, echt waar, en heel veel plezier vandaag. Moet nu ophangen’’, zegt Máxima. Daarna barst ze in lachen uit, alsof ze Paul van Vliet weg lacht. Uiteindelijk wisten beide bewerkingen veel kijkers van LuckyTV aan het lachen te maken. Zo is er al te merken dat mensen graag volgend jaar weer zo een sketch zien.

Geen De Wereld Draait Door meer

Deze nieuwe aflevering van LuckyTV werd uitgezonden tijdens Jinek en trok maar liefst 769.000 kijkers. Oorspronkelijk werd LuckyTV altijd na De Wereld Draait Door getoond, maar dat programma stopt na vijftien jaar lang op de buis te hebben gedraaid. Uiteindelijk betekend het einde van De Wereld Draait Door niet het einde van LuckyTV. Grappenmaker Sander van de Pavert vind het te leuk om dit soort items te maken en wil dan ook niet stoppen. Dit benadrukte hij ook nog even tijdens de aflevering van Jinek. Hij maakt daarom de keuze om zijn items voortaan online aan te gaan bieden. Ondertussen wordt er naar nieuwe creatieve manieren gezocht om LuckyTV aan te blijven bieden aan trouwe kijkers.

In het verleden maakte grappenmaker Sander van de Pavert veel meer items waarin hij ook Willem Alexander in de maling nam. Daarvoor verknipte hij interviewen om vervolgens de stem van Willem Alexander opnieuw in te spreken. Hiervoor koos hij dan voor het platte Hagenese accent van ‘Willy’, een personage wat hij zelf had gemaakt als karikatuur van de koning. Dit personage sloeg erg aan bij de Nederlandse bevolking en daarom heeft hij veel meer van dit soort items gemaakt. Zelf geniet Sander van de Pavert er net zo hard van als de vele mensen die naar dit soort sketches van LuckyTV kijken.

Bericht Nieuwe LuckyTV presenteert hijgerige man aan prinses Amalia is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Meer informatie is te lezen via deze link