Till Lindemann Corona Rammstein

De laatste tijd zijn er vooral berichten over bekende mensen die wel besmet zijn met corona. Nu is er een bericht van iemand die niet is besmet. Ondanks dat het er eerder op leek dat Rammstein zanger Till Lindemann (57) ziek was geworden door het coronavirus, wordt nu duidelijk gemaakt dat Till Lindemann geen corona heeft opgelopen. De zanger heeft zich laten testen en het bleek iets anders te zijn.

Till Lindemann geen corona

Op de Facebook-pagina van Rammstein staat een korte verklaring over Till Lindemann zijn situatie: “gisteravond is Till Lindeman opgenomen in het ziekenhuis op doktersadvies. Hij heeft een nacht op de intensive care gelegen, maar is daar inmiddels van af en voelt zich beter. Tills coronatest kwam negatief terug.” Eerder schreef de Duitse krant Bild dat hij corona zou hebben. Zo zou Till Lindemann op intensive care zijn beland doordat hij het coronavirus zou hebben opgelopen.

De informatie die de Duitse krant Bild deelde, zou bekend hebben gemaakt dat de zanger Till Lindemann was opgenomen op de intensive care van een Berlijns ziekenuis. De zanger ging er vanuit dat hij corona had opgelopen. Uiteindelijk leerde Bild dat hij toch niet positief werd getest. Ondanks dat de zanger op intensive care lag, werd Till Lindemann vrijdagavond overgeplaatst naar een andere afdeling.

Eerder angst voor corona

Eerder trad Till Lindemann solo op. Na zijn concert in Moskou op 15 maart keerde hij terug naar Berlijn. Toen hij in Berlijn aankwam, werd hij door een noodteam naar het ziekenhuis gebracht. Hij had extreem hoge koorts. Er werd al snel longontsteking vastgesteld, waardoor het vermoeden dat hij corona had nog aannemelijker werd. Hij werd al snel naar de intensive care gebracht. Later is hij pas van de intensive care ontslagen omdat hij geen corona heeft.

Ondertussen zou de muzikant zich weer beter moeten voelen. Er bestaat momenteel geen levensgevaar. Er is echter ook een absoluut verbod op het bezoeken van het station waar Lindemann nu is gevestigd. Een coronatest was negatief. Volgende week wordt het resultaat van een nieuwe test verwacht. Dan moet blijken wat er wel aan de hand is met de Rammstein zanger.

Bericht Rammsteun zanger Till Lindemann is toch niet besmet met het coronavirus is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Meer lezen op deze link