Tour de France 2020 game krijgt nieuw perspectief en komt naar Steam op PC 1

De Tour de France volgen wordt nu wat lastig in coronatijd. Deze is uitgesteld tot op zijn minst augustus. Toch kun je die wielrennerservaring nog enigszins meemaken met de PC-versie. De officiële Tour de France-videogame komt dit jaar uit en brengt een heel nieuw cameraperspectief. Ook wordt diezelfde game nu ook uitgegeven op de PC. Die PC versie komt iets later uit dan de console versie.

Digitaal de Tour de France 2020 rijden

Dit keer wordt er gebruikgemaakt van een first person perspective, oftewel een eerstepersoonsperspectief. Dit houd in dat je de game vanuit de ogen van de wielrenner kunt meemaken. Dit moet ervoor zorgen dat de game realistischer wordt dan ooit tevoren. In Tour de France 2020 spring jij zelf op het zadel van een racefiets om de Tour de France van dit jaar te racen.

Uiteindelijk moet je als beste wielrenner uit de bus komen door je krachten te doseren en de juiste momenten te kiezen om anderen op je wielrennersfiets in te halen.In onderstaande video wordt het nieuwe cameraperspectief getoond. Zo krijg jij alvast een indruk hoe Tour de France 2020 eruit komt te zien, wanneer deze later dit jaar uitkomt.

Wanneer komt de game uit?

Vanaf 4 juni kan er op de PlayStation 4 en Xbox One van dit avontuur worden genoten. Handig, want daardoor heb je ruim 3 maanden de tijd om je nog even lekker te maken voor de echte Tour de France (mits die geracet wordt). Vooralsnog lijkt het er namelijk op dat er pas in augustus in het echt wordt gestreden voor die felbegeerde prijs van de Tour de France 2020. Op 29 augustus zal de echte Tour de France beginnen.

Vooralsnog is het onbekend wanneer de PC versie van Tour de France 2020 uit zal komen. Deze komt later dan de console versie. De game komt uit op Steam. De PC versie zal gelijktijdig verschijnen met wielermanagementgame Pro Cycling Manager 2020. Dit is een videogame die, net als Tour de France 2020, door Cyanide Studios wordt ontwikkeld. Later volgen er nog verdere details hoe de games precies verschijnen en of ze als bundel verkrijgbaar zijn, of beiden los te koop zijn op Steam.

Bericht Tour de France 2020 game krijgt nieuw perspectief en komt naar Steam op PC is geplaatst op OATO.NL en geschreven door: Kevin De Bruin.

Meer lezen op deze link